Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde iletmek olduğu ciğerin, muhtemel olan en kesik sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini getirmek için önlem tuzakınmaktadır.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara yerinde binayı gücük sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları binalmaktadır.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın bapsı son derece kritik bir öneme sahiptir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda bünyedan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdem yaşamını esas kayran, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanma sahaından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en bir küme 100 şahsiyet kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus nüshasına rabıtalı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda rapor belirtilen noktalarda makul süre ısı ve alaz geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, onat Yangın Kapısı fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Birhayli firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page